Супернова ЕРП на Алкорсофт е фармацевтичен софтуер за цялостно управление на аптеки, предназначен да помогне потребителите да рационализират процесите, свързани с отпускане на електронни рецепти, свободна продажба, управление на работния процес, следене на паричните потоци както и цялостно управление на вериги аптеки както на място така и дистанционно.
Супернова ЕРП отговаря на всички изисквания за кандидатстване по евро програми.
За нас аптечният софтуер e много повече от управление на чекмеджетата в аптеката. Водени от над 30-годишен опит, считаме че аптечният софтуер позволява на персонала да предоставя по-добри услуги и по-пълна фармацевтична грижа на пациентите. Това означава облекчаване на фармацевтите при спазване на всички изисквания на МЗ, РЦЗ, ИАЛ, НЗОК и БОВЛ и подобрено управление на аптеките. Ние разработихме нашият фармацевтичен софтуер от самото начало, с помощта на фармацевти с дългогодишен опит. Това не е просто добавка към вашата аптечна система, а напълно ново интегрирано решение, вградено в нашата аптечна софтуерна платформа.
Със Супернова ЕРП можете не само да управлявате с лекота вашите наличности, и да правите оптимални електронни поръчки към търговци на едро, имате изцяло нова платформа с инструменти за маркетинг и следене на търговските процеси, за да може аптеката да бъде гъвкава и различна при предлагането на:
 • бонусни системи и системи за служители и клиенти
 • системи за лоялност
 • системи за стимулиране и подобряване на качеството на продажбите.
В Алкор Софт вярваме, че сме проектирали революционна софтуерна платформа за фармацията.
Защо казваме това?
Това не е просто списък с функционалности, ние вярваме, че това е потребителското изживяване създадено на база на дългогодишния ни опит в правенето на специализирани фармацевтични системи.
 1. Интуитивен потребителски интерфейс
Аптеките, използващи Супернова ЕРП са установили, че новите служители често могат да започнат да работят с аптечния софтуер с малко или без никакво обучение. Толкова е просто. Една добре проектирана аптечна система ще направи вашите служители по-продуктивни и по-щастливи.
Когато имате нужда от помощ, нашият постоянен съпорт екип е на линия. Необходимо е само едно телефонно обаждане или щракване с мишката за да се свържете с нас и да получите нашето съдействие по всякакви въпроси.
 1. Системата Супернова ЕРП притежава следните модули:
 • Финансово-счетоводен Модул – не само събира финансови и счетоводни данни в реално време и генерира точни отчети и справки, но и дава възможност за пълно следене на паричните потоци както на място, така и дистанционно.;
 • Модул Складова наличност – пълно проследяване на всички доставки и продажби в аптеката, както и анализи за движението на стоките. Възможност за множество и на различно ниво класифициране на артикулите, което позволява лесно навигиране, включване в различни маркетингови инструменти, откриване и лесно проследяване на артикулите;
 • Търговски модул – изцяло нова платформа за генериране на бонусни схеми и карти за лоялни клиенти, промоции и маркетинг схеми за стимулиране на продажбите;
 • Модул Управление на персонала - предназначен за регистрация и управление на личните досиета на служителите на организацията, поддръжка на щатни разписания, а също и подготовка и автоматично изготвяне на различни видове документи, свързани с движението и управлението на персонала.
 • Модул Логистика - предназначен за верига от аптеки и дава възможност за лесно проследяване на обработката на поръчките, управление на веригата на доставките, както и върната стока, брак и т.н.;
 • Модул Екстемпорални форми с възможност за въвеждане на рецептурници;
 • Модул Администриране – с пълен контрол на потребителските права на служителите в аптеката. Управление на веригата от аптеки както централизирано, така и локално. Възможности за прехвърляне на информация от централата към аптеките и обратното;
 • Възможност за отдалечен достъп до Супернова ЕРП през web интерфейс и интегриране с електронни магазини.
Екипът от програмисти на Алкор Софт е винаги отворен за предложения за адаптиране на софтуера към вашите потребности и подобряване на функционалността.
Екипът на Алкор Софт е мотивиран и лично ангажиран с решаването на всеки ваш проблем, свързан с информационната ни аптечна система, защото да Ви помагаме и да улесняваме Вашата работа е наша кауза.
На разположение сме за обсъждане на въпроси и казуси, свързани със софтуера Ви.
Екипа на Алкор Софт

АПТЕЧЕН СОФТУЕР

Компанията е специализирана в създаването на фармацевтичен и медицински софтуер. Дългогодишният ни опит в създаването на специализирани системи ни даде възможност да създадем удобен, интуитивен и лесен за работа софтуер.

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Предлагаме на Възложителите на обществени поръчки (ОП) специализирано софтуерно приложение, което позволява лесно и бързо управление и публикуване на информацията в „Профила на купувача”

ERP СИСТЕМИ

Предлагаме ЕРП системи за управление на фармацевтични и медицински складове и производства.

ЕЛЕКТРОННИ МАГАЗИНИ

Разработваме специализирани електронни магазини и е-дрогерии. Вземете своята е-дрогерия или изградете свой магазин в мрежата.