За поредна година Алкор Софт ще вземе участие в Българските фармацевтични дни.

Тази година изложението ще се проведе в Пловдив от 22 до 24 юни 2018 г. и ще бъде посветено на верификацията на лекарствата.

Повече информация за програмата на изложението можете да намерите ТУК

На щанда на Алкор Софт в рамките на изложението можете да видите аптечната програма на Алкор Софт, както и сертифицираното вече от БОВЛ приложение за верификацията на лекарствата.

Ще ви запознаем подробно с процесите по верификация на лекарствата, ще обсъдим възможностите за различни начини и процедури, по които бихте могли да извършвате верификацията. Ще си създадете реална представа за процесите, което ще Ви помогне да решите как точно ще прилагате механизмите в практиката си.

Заповядайте на щанд No 4 в Палата 7 на Пловдивския панаир!

Очакваме Ви!

Екипът на Алкор Софт

АПТЕЧЕН СОФТУЕР

Компанията е специализирана в създаването на фармацевтичен и медицински софтуер. Дългогодишният ни опит в създаването на специализирани системи ни даде възможност да създадем удобен, интуитивен и лесен за работа софтуер.

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Предлагаме на Възложителите на обществени поръчки (ОП) специализирано софтуерно приложение, което позволява лесно и бързо управление и публикуване на информацията в „Профила на купувача”

ERP СИСТЕМИ

Предлагаме ЕРП системи за управление на фармацевтични и медицински складове и производства.

ЕЛЕКТРОННИ МАГАЗИНИ

Разработваме специализирани електронни магазини и е-дрогерии. Вземете своята е-дрогерия или изградете свой магазин в мрежата.