Екипът на Алкор Софт ЕООД взе участие в Българските Фармацевтични дни на Дунав, които се проведоха от 23 до 25 юни 2017 г.

На изложбения щанд на фирмата бяха представени новостите в информационите системи за обслужване на аптеки Фарма Про и на складове за търговия на едро Маркет ERP.

В приятна атмосфера с приятели, контрагенти  и колеги бяха обсъдени всички предстоящи промени при работата с лекарства, както и възможностите, които предлагат информационните системи за облекчаване на работата на фармацевтите при ежедневното им ползване.

 

Екипът на Алкор Софт благодари на БФС за безупречната организация!

 

АПТЕЧЕН СОФТУЕР

Компанията е специализирана в създаването на фармацевтичен и медицински софтуер. Дългогодишният ни опит в създаването на специализирани системи ни даде възможност да създадем удобен, интуитивен и лесен за работа софтуер.

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Предлагаме на Възложителите на обществени поръчки (ОП) специализирано софтуерно приложение, което позволява лесно и бързо управление и публикуване на информацията в „Профила на купувача”

ERP СИСТЕМИ

Предлагаме ЕРП системи за управление на фармацевтични и медицински складове и производства.

ЕЛЕКТРОННИ МАГАЗИНИ

Разработваме специализирани електронни магазини и е-дрогерии. Вземете своята е-дрогерия или изградете свой магазин в мрежата.